Barulab AHABHA Exfoliating mask Маска з кислотами

Barulab Тканинна маска з кислотами

Barulab The Clean Vegan AHA / BHA Mask 

ЦБ-00018333

Наявність: Немає в наявності

55грн

Barulab The Clean Vegan AHA / BHA Mask Тканинна маска з кислотами

Оновлююча маска на основі AHA і BHA кислот прекрасно підійде як для нормальної, сухої шкіри з першими ознаками вікових змін, так і для молодої, жирної шкіри, схильної до акне. Завдяки кислотам у складі маска м'яко відлущує поверхню рогового шару і стимулює інтенсивне оновлення шкіри, скорочуючи таким чином кількість і глибину зморшок. Робить шкіру гладкою, бархатистою і надає її доглянутого вигляду.

Екстракт ромашки пом'якшує шкіру, усуває подразнення і свербіж, знімає почервоніння. Знижує чутливість атопічною шкіри, схильної до алергічних реакцій. Ромашка також володіє високим антиоксидантним потенціалом і гальмує процеси старіння. Екстракт грейпфрута тонізує шкіру, покращує її тургор і освіжає колір обличчя.

Маска виготовлена ​​на основі 100% веганскої формули і 100% натурального рослинного екстракту, сертифікованого Корейської асоціацією веганів, виготовленого з використанням сертифікованих технологій і інструментів.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру обличчя і про тонізує. Нанесіть маску на 10-20 хвилин. Зніміть маску, а залишки есенції розподіліть по шкірі обличчя і шиї м'якими рухами.

Напиши відгук
Elizavecca Триступнева антивікова маска

Elizavecca Триступнева антивікова маска

Elizavecca Anti Aging Egf Aqua Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри