Cruelty free Too cool for school Тканинна яєчна маска для обличчя

Too cool for school Тканинна яєчна маска для обличчя

Too Cool For School Egg Cream Mask Firming

Too cool for school Too cool for school

ЦБ-00017359

Too cool for school

Наявність: Немає в наявності

85грн

Too Cool For School Egg Cream Mask Firming Тканинна яєчна маска для обличчя

Тканинна маска з екстрактом яєць активно живить шкіру обличчя і підвищує її пружність і еластичність. Маска являє собою лист з мікрофібри, просочений кокосової водою, яєчним і рослинними екстрактами, ніацинамід.

Яєчний екстракт підтримує тонус шкіри, живить, освітлює і вирівнює тон шкіри. Не сушить, а інтенсивно її зволожує. Тонка м'яка структура листової маски до шкіри обличчя забезпечує її живлення і зволоження.

Засіб активно усуває :

  • розширені пори;
  • запалення;
  • в'ялість;
  • сухість.

Через 20 хвилин після першого використання маски, шкіра обличчя добре зволожена і сяє природним кольором. Регулярне її використання зніме подразнення, зменшить прояв запальних процесів і додасть обличчю здоровий вигляд. Використовується для всіх типів шкіри після 25 років. Багата натуральними компонентами маска і салонний догляд вдома - що ще потрібно вашій шкірі? Правильно - регулярний догляд. Використовуйте маску 2-3 рази на тиждень і насолоджуйтеся своєю привабливістю в дзеркалі.

Спосіб застосування:

Очистіть шкіру обличчя і протріть її тоніком. Відкрийте упаковку, зніміть з маски плівку і рівномірно розподіліть маску по всьому обличчю. Залиште на 10-20 хвилин. Зніміть маску і почекайте, поки залишки есенції поглинуться в шкіру.

Напиши відгук
Too cool for school Тканинна поживна маска з гарбузом і золотом

Too cool for school Тканинна поживна маска з гарбузом і золотом

Too Cool For School Pumpkin 24k Gold Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри