Esfolio Маска для зволоження шкіри з екстрактом ластівчиного гнізда

Esfolio Маска для зволоження шкіри з екстрактом ластівчиного гнізда

ESFOLIO SWIFTLET NEST ESSENCE MASK SHEET

Esfolio Esfolio

ЦБ-00011863

Esfolio

Наявність: Немає в наявності

35грн

Об'єм: 23 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення

Вік: 18+

ESFOLIO SWIFTLET NEST ESSENCE MASK SHEET Тканинна маска "Екстракт ластівчиного гнізда"

Ніжна жіноча шкіра щодня піддається впливу зовнішніх факторів, на її стан також впливає неправильне харчування і догляд. Все це негативно позначається як на зовнішньому вигляді, так і на внутрішніх процесах: порушується гідроліпідний баланс, з'являється відчуття сухості, шкірний покрив починає лущитися. Недолік поживних речовин робить шкіру менш пружною і еластичною.

Тканинна маска «Екстракт ластівчиного гнізда» популярного корейського бренду Esfolio стане відмінним придбанням для жінок, шкіра яких потребує ретельного догляду, харчування та зволоження. Засіб відмінно розгладжує епідерміс, знімає подразнення і запалення, стимулює процес регенерації. Екстракт ластівчиного гнізда - комплекс мінералів і вітамінів, які необхідні для збереження молодості і здоров'я шкіри.

Спосіб застосування

Очистити шкіру і накласти маску. Відпочити 20-30 хвилин, потім зняти і помасажувати шкіру легкими руху для повного вбирання сироватки.

Склад

water, glycerin, alcohol denat., peg/ppg-17/6 copolymer, betaine, sodium hyaluronate, butylene glycol, propylene glycol, peg-60 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, methylparaben, swiftlet nest extract, portulaca oleracea extract, panax ginseng root extract, chaenomeles sinensis fruit extract, xanthan gum, disodium edta, carbomer, triethanolamine, ethylhexylglycerin, fragrance.

Напиши відгук
Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Hand & Nail Vital Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри