Farm stay Hyaluronic UV shield sun block cream 50spf

Farm stay Hyaluronic UV shield sun block cream spf 50

Farm stay Hyaluronic UV shield sun block cream spf 50 Зволожуючий сонцезахисний крем

ЦБ-00023223

Наявність: Немає в наявності

325грн

Об'єм: 70 г

Бренд: FarmStay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: День

Призначення: Омолодження, Захист від УФ-випромінювання, Зволоження, Заспокоєння

Farm stay Hyaluronic UV shield sun block cream spf 50 Зволожуючий сонцезахисний крем

Крем захищає не тільки від ультрафіолетового випромінювання спектру B, яке руйнує верхній шар шкіри, а ще й від УФ променів спектру A, які проникають досить глибоко, руйнуючи колаген та еластин.

Інгредієнти:

  • Гіалуронова кислота (10,000ppm) – є природним компонентом клітин шкіри і унікальним зволожувачем. Гіалуронова кислота зв’язує і утримує молекули води в клітинах шкіри і сприяє підтримці рівня вологості шкіри. Вона стимулює роботу фібробластів, які відповідають за утворення колагену і еластину. Також вона виконує інші важливі функції – підсилює колагенові волокна, покращує тонус і пружність, підвищує місцевий імунітет шкіри.
  • Ніацинамід – сприяє освітленню пігментних плям, коригує нерівний тон шкіри, пом’якшує сліди постакне і гіперпігментацію. Забезпечує потужне клітинне оновлення шкіри, запобігає втраті вологи. Є сильним антиоксидантом, що захищає шкіру від агресивного впливу ультрафіолету і вільних радикалів.
  • Масло Ши – має виражені антиоксидантні і регенеруючі властивості. Воно є дієвим засобом проти старіння шкіри, стимулюючи синтез колагену. Це масло покращує структуру шкіри на 85%. Відзначається його висока здатність до клітинної регенерації. Вітамін Е, що міститься в цьому маслі, крім антиоксидантної дії, надає стимулюючу дію на процеси мікроциркуляції в шкірі, покращуючи кровопостачання її поверхні.
  • Екстракт гамамелісу – відрізняється багатим складом, куди входять такі корисні для шкіри речовини, як глюкоза, цінні кислоти, флавоноїди і таніни. Вони мають протизапальну дію, справляються з подразненнями і почервоніннями, прибирають набряки і тонізують епідерміс. Екстракт зміцнює судини, покращує міжклітинний метаболізм і стимулює кровообіг. Зменшує вироблення шкірного сала, тим самим справляючись з жирним блиском в проблемних зонах.
  • Екстракт камелії – захищає поверхневі шари шкіри від шкідливого сонячного випромінювання і вільних радикалів, уповільнює процеси старіння клітин. Крім цього, він надає зволожуючу дію, знімає роздратування і заспокоює дерму.
  • Екстракт центели азіатської – має потужні цілющі властивості, завдяки своєму унікальному складу. Сапоніни (азіатікозіди, мадекасосіди), таніни, флавоноїди, біофлавоноїди, алкалоїди, ефірну олію, вітаміни, мінеральні речовини, а також інші біологічно активні компоненти надають доведену протизапальну, ранозагоювальну, зволожуючу, зміцнюючу і омолоджуючу дію.
  • Екстракт троянди – володіє освіжаючими, охолоджуючими, заспокійливими, протизапальними, регенеруючими, лімфодренажними, зволожуючими, пом’якшуючими і яскраво вираженими антисептичними властивостями. Крем додасть шкірі свіжість, пружність і еластичність.
  • Аденозин – регулює окислювально-відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин шкіри, стимулює синтез колагену і еластину, завдяки чому сповільнюються процеси старіння, шкіра набуває еластичності і пружності, зморшки стають менш глибокими.
  • Колаген – в складі крему заповнює дефіцит власного колагену, завдяки чому попереджає деформацію шкірних покривів, і при регулярному застосуванні крему шкіра знову стає більш гладкою, пружною і еластичною, неглибокі зморшки розгладжуються, а глибокі стають менш вираженими. Також колаген сприяє утриманню вологи в шкірі, що також призводить до її розгладження і запобігає утворенню шкірних заломів.
  • Екстракт слизу равлика, будучи потужним антиоксидантом, чудово захищає клітини від руйнування і передчасного старіння, відновлює і покращує місцеву мікроциркуляцію, зміцнює стінки капілярів, вирівнює колір обличчя і зменшує пігментацію, відновлює якість колагенових і еластинових волокон шкіри, омолоджує і підтягує шкіру.

Спосіб застосування: після попереднього очищення і тонізації шкіри, нанести необхідну кількість засобу на шкіру обличчя і шиї, рівномірно розподілити. Можна використовувати щодня в літній період і безпосередньо перед засмагою. Оновлювати кожні 2 години.

Склад: Water, Titanium Dioxide /Triethoxycaprylylsilane , Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oixde, Mineral Oil, Paraffinum Liquidum , Cyclomethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane , Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Niacinamide, Propylene Glycol, Glycerine, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone , Sorbitan Sesquioleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter , Sodium Chloride , Bees Wax, Sodium Hyaluronate, Microcrystalline Wax , Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract , Camellia Sinensis Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract , Centella Asiatica Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Collagen Extract , Snail Secretion Filtrate, Propylparaben, Methylparaben, Adenosine, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Fragrance.

Напиши відгук
Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50 / PA++++ 50 ml

Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50 / PA++++ 50 ml

Dr.Ceuracle SPF 50 / PA++++ Зволожуючий сонцезахисний крем з гіалуроновою кислотою 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри