Dr. Ceuracle Cica Vegan Gel SPF 50+ PA++++ 50 ml

Dr.Ceuracle Cica Vegan Gel SPF 50+ PA++++ 50 ml

Dr.Ceuracle Сонцезахисний крем з центелою (оновлений) 50 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00020417

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

950грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Перешкоджає проникненню забруднюючих речовин в шкіру і захищає її від шкідливих ультрафіолетових променів

Dr.Ceuracle Cica Vegan Gel SPF 50+ PA++++Сонцезахисний крем з центелою (оновлений) 50 мл

Сонцезахисний веганський крем Dr.Ceuracle містить хімічні фільтри та лягає на шкіру ледь помітним прозорим шаром, захищає від УФ променів типу UVA і UVB, SPF 50PA +++ і від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, особливо від пилу.

Гіпоалергенний крем Dr.Ceuracle відновлює шкіру після сонячних опіків або будь-яких інших пошкоджень. Крем насичений комплексом центели, основний інгредієнт якого – Центела Азіатська, також відома як «тигрова трава».

Концентрований і пророблений комплекс центели в серії Cica Regen дарує миттєве відновлення пошкодженої шкірі, бореться з почервоніннями, подразненнями і запаленнями.

Формула сонцезахисного крему з центеллою Dr.Ceuralce містить:

Екстракт ківі — захищає шкіру від шкідливих зовнішніх факторів, таких як пил, і робить шкіру сяючою завдяки антиоксидантам в складі.
Комплекс центели (азіатікова кислота / мадекасінова кислота / азіатікозид) і екстракт квітки Anthemis Nobilis (Римська Ромашка) — миттєво заспокоює і відновлює пошкоджену, чутливу шкіру, залишаючи її здоровою.
Екстракт квітки лотоса — сильний антиоксидант, захищає клітини шкіри від пошкоджень УФ-випромінюванням, також має пом’якшувальну, інтенсивно зволожуючу і заспокійливу дією, зміцнює клітини шкіри.
Екстракт гібіскуса — зволожує, підвищуючи рівень вологості в роговому шарі шкіри, зберігає пружність шкіри, запобігає появі мімічних зморшок.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу на очищену шкіру за 30 хвилин до виходу на сонце. Для жирної шкіри рекомендується пропустити етап зволожуючого крему і відразу використовувати сонцезахисний гель, оскільки даний крем виступає і в ролі есенції, живлячи і зволожуючи шкіру.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри