Benton Mineral Sun Cream SPF50+PA++++

Benton Mineral Sun Cream SPF50+PA++++

Benton Mineral Sun Cream SPF50+PA++++ Сонцезахисний крем на мінеральній основі

Benton Benton

ЦБ-00021550

Benton

Наявність: Є в наявності

850грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: День

Призначення: Висвітлення шкіри, Омолодження, Захист від УФ-випромінювання, Зволоження, Заспокоєння

Benton Mineral Sun Cream SPF50+PA++++ Сонцезахисний крем на мінеральній основі

Сонцезахисний крем широкого спектру Benton діє на основі безпечних фізичних фільтрів (мінеральні фільтри), забезпечуючи надійний захист від шкідливої ​​дії УФ-випромінювання. Мінеральні фільтри працюють, як відбивачі УФ променів, не є токсичними, оскільки не проникають в шкіру і не накопичуються в організмі. Мінеральний сонцезахисний крем має формулу Skin Fit, яка дуже комфортна у щоденному використанні, дарує натуральний фініш впродовж дня.

Сонцезахисний фактор підтверджений клінічними тестами та сертифікатом Європейської організації.

Перевагою Мінерального сонцезахисту є те, що він підійде навіть для чутливої шкіри, яка реагує на хімічні фільтри, у період вагітності та лактації. 
Завдяки вмісту рослинних компонентів крем надає заспокійливу і протизапальну дію, інтенсивно живить і зволожує шкіру, а також зміцнює її шкірний покрив.

Активні компоненти крему:

  • Оксид Цинку – фізичний сонцезахисний фільтр, який працює на поверхні шкіри, утворюючи «екран» відбиває УФ-випроміння.
  • Екстракт Гамамелісу – має антибактеріальну і протигрибкову дії, зменшує подразнення та свербіж, заспокоює і тонізує шкіру, має антиоксидантну дію.
  • Каламін – пригнічує запальні процеси, допомагає пришвидшити загоєння висипань, абсорбує лишній себум.
  • Екстракт та похідні Центели – миттєво заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та свербіж, при регулярному використанні зменшують прояви чутливості шкіри та допомагають зменшити висипання, антиоксидантна дія.
  • Пантенол і Ніацинамід – ефективно відновлюють захисний бар‘єр шкіри, попереджають трансепідермальну втрату вологи та усувають зневоднення шкіри, зменшують чутливість.
  • Вітамін Е – антиоксидант, який допомагає відновити гідроліпідний баланс шкіри, зменшити прояви сухості та лущення.

Спосіб застосування: сонцезахисний засіб необхідно наносити щільним шаром на шкіру. Оновлюйте захист кожні 2–3 години, а також після купання, активних занять спортом або використання рушника. Ретельно змивайте сонцезахисний засіб у кінці дня.

Склад: Water, Zinc Oxide, Cyclohexasiloxane, Butyloctyl Salicylate, Propanediol, Propylheptyl Caprylate, Isododecane, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Caprylyl Methicone, Niacinamide, Disteardimonium Hectorite, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Magnesium Sulfate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Calamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Madecassoside, Inositol, Panthenol, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Tocopherol, Butylene Glycol

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри