Innisfree Крем сонцезахисний зволожуючий, 35 мл

Innisfree Крем сонцезахисний зволожуючий, 35 мл

Moist Winter Barrier Sunscreen, SPF50+/PA++++

Innisfree Innisfree

ЦБ-00014083

Innisfree

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 35 мл

Бренд: Innisfree

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Захист від сонця

Moist Winter Barrier Sunscreen, SPF50+/PA++++ Суперзволожуючий сонцезахисний крем з п'ятьма видами гіалуронової кислоти і керамідами (24 години зволоження)

Засіб легко наноситься і швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки і почуття липкості. Забезпечує дуже високий захист від UVA- і UVB-променів (SPF50 + / PA ++++) і підтверджене тестами 24-годинне зволоження. Прекрасно зволожує і живить шкіру, усуваючи такі ознаки сухості і зневоднення, як лущення, подразнення, дискомфорт і відчуття стягнутості. Захищає від перепадів температур, обвітрювання і холодного повітря. Вирівнює тон шкіри.

Кераміди і п'ять видів гіалуронової кислоти в складі крему чудово зволожують і надовго зберігають оптимальний рівень зволоження шкіри. Створюють на її поверхні повітропроникну плівку, яка попереджає трансдермальну втрату вологи. Відновлюють бар'єрні функції, попереджаючи появу подразнень і роблячи шкіру менш сприйнятливою до алергенів і негативних факторів навколишнього середовища. А також пом'якшують, заспокоюють, зменшують ознаки зневоднення і розгладжують шкіру, роблячи її більш гладкою і підтягнутою.

Спосіб застосування

Наносите на шкіру на останньому етапі вашої ранкової косметичної рутини. Рекомендується наносити санблоки за 30 хвилин до виходу на вулицю.

Напиши відгук
Innisfree Матуючі серветки від жирного блиску

Innisfree Матуючі серветки від жирного блиску

Innisfree Beauty Tool Clear Oil Control Film

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри