Paese  Long Cover Fluid Тональний крем №02

Paese Long Cover Fluid Тональний крем №02

Paese Long Cover Fluid №02

Paese Paese

ЦБ-00004538

Paese

Наявність: Немає в наявності

355грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Paese

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Тип шкіри: Суха,чутлива

Paese Long Cover Fluid Тональний крем №02 

Чи знаєте ви, як позбутися небажаного прищика швидко і безболісно, ​​не пошкоджуючи шкіру? Його можна приховати тональним кремом. Відмінним варіантом такої косметики стане професійний тональний крем Long Cover Fluid від Paese.

Представлений тональний крем підходить навіть для чутливого типу шкіри. Засіб зволожує шкіру обличчя і, отже, позбавляє від лущення і сухості. Також це тональний засіб здатний ефективно захищати шкіру від обвітрювання, висихання, обмороження і інфекцій.

Для успішного результату нанесіть невелику кількість засобу на обличчя в напрямку від чола до підборіддя. Тональний крем Long Cover Fluid є чудовою основою під макіяж, не вимагає корекції протягом дня.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на обличчя у напрямку від чола до лінії підборіддя і розподіліть пальцями або спонжем.

Склад:

Aqua, Cyclomethicone, Paraffinum Liquidum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glycerin, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Propylene Glycol, Squalane, Shea Butter, Sodium Chloride, Panthenol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Ascorbyl Palmitate, Retinol, Parfum, [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499]

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри