W2 Тональний стійкий крем (Пісочний 20)

Wunder2 Last & Foundation Sand 20 Тональний крем

Wunder2 Last & Foundation Sand 20

ЦБ-00009067

Наявність: Немає в наявності

1295грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Wunder2

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Wunder2 Last & Foundation Sand 20 Тональний крем

Нарешті, тональний крем, на який ти можеш розраховувати 24/7.Новинка в Україні - вдосконалене перевидання відомого Coverproof Foundation, тональний крем від Wunder2 - Last & Found. Трансформує твою шкіру для ідеального образу зі стійкістю до 24 годин. Тональний крем неймовірно легкий, він фактично невагомий на твоїй шкірі завдяки високій концентрації корисних зволожуючих компонентів.

З Last & Foundation ви отримуєте ультра комфортне гнучке покриття, крем не втрачає свіжості протягом цілого дня, а ще постійно живить твою шкіру корисними елементами. Всього пара крапель продукту, і будь впевнена, - твоя шкіра випромінює неймовірно красиве природне сяйво. Тональний крем стійкий до впливу води. Last & Foundation а ні трохи не міняє своїх властивостей на шкірі навіть після «сну в подушку».

  • Стійкість до водидо 24 годин.
  • Ультра комфортне гнучке покриття.
  • Косметика, нанесена на тональний крем, краще лягає і довше тримається.
  • Забезпечує природне сяйво шкіри, немов ваша шкіра бездоганна без косметики.

Нанесення

Після застосування зволожуючого крему на чисту шкіру, нанесіть точково тональний крем на зону чола, на щоки і підборіддя за допомогою пальців, губки або кисті для макіяжу. Для найкращого результату рекомендуємо наносити тональний крем спонжем.Рівномірно растушуйте масажними рухами навколо очей, носа, рота і шиї.При необхідності нанесіть повторно на проблемні зони.

Напиши відгук
Wunder2 Last & Found Nude Тональний крем 30

Wunder2 Last & Found Nude Тональний крем 30

 Wunder2 Last & Found Nude 30

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри