Catrice Тіні для повік стійкі

Catrice Тіні для повік стійкі

Catrice Catrice

ЦБ-00010111

Catrice

Наявність: Немає в наявності

134грн

Об'єм: 2g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Німеччина

Тіні для повік - це незамінний косметичний продукт в косметичці будь-якої сучасної дівчини, яка бажає створити гарний і стильний макіяж очей. Тіні Pret-a-Lumiere Longlasting Eyeshadow від німецького бренду Catrice поєднують високу якість, функціональність і різноманіття відтінків, серед яких ви легко виберете ідеальні для вас.

Тіні мають чудову стійкість, завдяки чому вони не скачуються і не розмазуються протягом багатьох годин, і ваш макіяж довго буде зберігати акуратний свіжий вигляд. Вони добре піддаються розтушовуванню і нашарування, дозволяючи варіювати інтенсивність нанесення і створювати плавні переходи кольору.

Щільна кремова текстура тіней від Catrice забезпечує рівномірне нанесення тіней на шкіру, а їх розкішний сяючий фініш зробить як денний, так і вечірній макіяж бездоганним.

Спосіб застосування:

нанести необхідну кількість тіней на повіку за допомогою аплікатора або пензлика, розтушувати при необхідності.

Склад:

Talc, Mica, Dimethicone, Triethylhexanoin, Zinc Stearate, Nylon-12, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Ci 75470 (CARMINE), Ci 77007 (ULTRAMARINES), Ci 77499 (IRON Oxides), Ci 77510 (FERRIC Ferrocyanide), Ci 77891 (TITANIUM Dioxide)

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри