I Heart Revolution Angel Heart Palette Палетка тіней для повік Серце Ангела

I Heart Revolution Angel Heart Palette Палетка тіней для повік

I Heart Revolution Angel Heart

ЦБ-00011124

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 12 x 0.75 g

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Зроблено в: Китай

Любите балувати себе якісною косметикою і не приймаєте банальних дизайнів? Тоді вам точно сподобається палетка тіней для повік I Heart Revolution Angel Heart, розроблена відомим британським виробником якісної продукції професійного рівня - бренду Makeup Revolution! Розкішні мерехтливі відтінки палітри - саме те, що вам потрібно. Завдяки великому асортименту кольорів ви зможете використовувати цю палетку хоч кожен день.

Стриманий денний макіяж для офісних буднів або розкішний вечірній - для гучної вечірки або романтичні вечьори - все це цілком здійсненно за допомогою Makeup Revolution I Heart Revolution Angel Heart! Крім того, гарне оформлення цієї палетки і всередині, і зовні - це справжній подарунок істинним естетам. Ніжний рожевий фон і насиченого малинового кольору сердечко на ньому, а також стилізований напис - все це виглядає оригінально і привабливо. Makeup Revolution I Heart Revolution Angel Heart - стильна революція вашого образу вже сьогодні.

Спосіб застосування:

За допомогою аплікатора або кисточкою легким рухом рівномірно нанести на повіки обраний вами відтінок тіней, добре розтушуйте. Намагайтеся наносити тіні рівномірно, використовуючи невелику кількість продукту.

Напиши відгук
Lime Crime Dimond Dew Рідкі шимерні тіні

Lime Crime Dimond Dew Рідкі шимерні тіні

Lime Crime Diamond Dew Liquid Glitter Eyeshadow, Vision

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри