Catrice the fresh nude eyeshadow palette палетка тіней 010

Catrice the fresh nude Палетка тіней

Catrice The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette

Catrice Catrice

ЦБ-00009195

Catrice

Наявність: Немає в наявності

180грн

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Німеччина

Catrice The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette

Нюдовий макіяж - тренд, що не виходить з моди протягом декількох сезонів, адже що може бути красивіше і природніше натуральних відтінків? Якщо ви шукаєте ідеальну палетку тіней, яка дозволяє створювати непомітний макіяж на кожен день, зверніть увагу на The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette від Catrice.

Шовковиста, пудровая текстура приємна в роботі, вона легко наноситься і рівномірно лягає на шкіру, швидко розтушовується, не створюючи ефекту «бруду», не обсипаються і не скочується в складках повік. Бездоганна стійкість дозволяє не оновлювати макіяж протягом цілого дня, відчувати себе впевнено і комфортно. Коралово-персикова палітра з коричневими тонами - відмінний вибір для проходження модним тенденціям.

Спосіб застосування:

Нанесіть самий світлий відтінок на все повіко і розтушуйте. Найбільш темним кольором підведіть очі вздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в куточках очей. Злегка розтушуйте. Нанесіть більш темний колір на рухому повіку, ретельно растушуйте перехід кольору.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри