The Balm Balm Voyage

The Balm Balm Voyage Holiday

The Balm Косметичний набір

The Balm The Balm

ЦБ-00007525

The Balm

Наявність: Немає в наявності

1085грн

The Balm Balm Voyage Holiday Косметичний набір

Набір Balm Voyage Holiday від відомого американського бренду The Balm - це ваш щасливий квиток в захоплюючу подорож по світу краси.

У набір входить 12 відтінків тіней як матовою, так і шимерної текстури. Високопігментовані тіні благородних і оригінальних відтінків чудово розтушовуються, гармонійно доповнюють один одного і мають високу стійкість, не скочуючись і не розмазуються протягом дня. 3 відтінку кремових пігментів для губ і щік доповнять ваш образ, роблячи губи соковитими і чуттєвими, а щічки - свіжими і рум'яними. З Balm Voyage Holiday вам забезпечена повна свобода самовираження, адже ви зможете створити безліч різноманітних видів макіяжу на будь-який випадок життя.

Яскрава і приваблива упаковка набору в характерному для бренду theBalm стилі pin-up стане справжньою окрасою вашої косметички, піднімаючи вам настрій своєю функціональністю і розкішним видом.

Спосіб застосування:

Нанесіть самий світлий відтінок на всю повіку, і розтушуйте. Найбільш темним кольором підведіть очі вздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в куточках очей. Злегка розтушуйте. Нанесіть більш темний колір на рухому повіку, ретельно растушевав перехід кольору.

Напиши відгук
The Balm Палітра тіней та рум'ян

The Balm Палітра тіней та рум'ян

The Balm Rockstar Face Palette 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри