The Balm Even Steven ідеальний тональний

The Balm Even Steven Тональний крем - мус

The Balm Even Steven Whipped Foundation 

The Balm The Balm

ЦБ-00005977

The Balm

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 13,4 мл

Бренд: The Balm

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

The Balm Even Steven Whipped Foundation Тональний крем - мус

Практично будь-який макіяж розпочинається з нанесення тональної основи. На жаль, неправильно підібраний засіб може зіпсувати увесь образ, підкресливши недосконалості шкіри й зробивши вас на декілька років старшою. Щоб такого не сталося, зверніть увагу на новинку від популярного бренда The Balm.

Тональна основа The Balm Even Steven Whipped Foundation легко наноситься та розтушовується, візуально вирівнюючи тон та рельєф шкіри, при цьому не створюючи ефекту маски.
Засіб особливо сподобається власницям проблемної шкіри, оскільки він прибирає жирний блиск та зберігає бажану матовість упродовж цілого дня, не забиває пори й не викликає алергічних реакцій.

Бренд The Balm був створений в 2003 році Марісою Шипман, бакалавром мистецтв з Сан-Франциско. Дівчина зробила ставку на багатофункціональність косметичних засобів: практично кожен з них має декілька способів застосування. Концепція "Краса за п'ять хвилин", висока якість та дизайн в стилі sexy pin-up допомогли марці завоювати визнання більш ніж в 75 країнах у всьому світі.

Напиши відгук
The Balm Палітра тіней та рум'ян

The Balm Палітра тіней та рум'ян

The Balm Rockstar Face Palette 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри