Tree Hut Sunkissed Poppy Sugar Scrub 510g

Tree Hut Sunkissed Poppy Sugar Scrub 510g

Tree Hut  Скраб для тіла 510g

Tree Hut Tree Hut

ЦБ-00032439

Tree Hut

Наявність: Є в наявності

740грн

Об'єм: 510 г

Бренд: Tree Hut

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відлущуюче, Зволожуюче, Очищення, Пом'якшення

Відчуйте інтенсивне відлущування та відкрийте м’яку, сяючу шкіру за допомогою цього скрабу. Збільште свій звичайний прийом душу, вичистіть день і відкрийте м’яку, сяючу шкіру за допомогою кремової різноманітної ароматної олії авокадо! Виготовлений із цукру, олії ши, соняшникової олії та низки натуральних олій, таких як олія вечірньої примули, авокадо, макадамії, солодкого мигдалю, сафлору та апельсина, щоб надати шкірі відчуття гарності та приємний запах.

М’яко відлущуйте шкіру та відновіть її природне сяйво за допомогою скрабу Tree Hut Sunkissed Poppy Shea Sugar Scrub, відлущуючого засобу для тіла, який очищає шкіру протягом дня, відкриваючи м’яку, сяючу шкіру, залишаючи підбадьорливий аромат білої календули з основними нотами свіжого сонячного маку та цукровий скраб. Скраб для душу є незамінним доглядом за шкірою, який не тільки зволожує шкіру, але й робить її більш сяючою та здоровою.

Виготовлений із справжнього цукру, олії ши, екстракту гліцерину та натуральних олій, таких як олія ситного мигдалю, олії вечірньої примули, авокадо, макадамії, солодкого мигдалю, сафлору та апельсина, цей скраб для тіла ши видаляє мертві клітини шкіри та покращує кровообіг, надаючи шкірі природний вигляд. сяючий і здоровіший, ніж раніше. Натуральне масло ши, як відомо, глибоко зволожує, живить і пом’якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність. Натуральні олії кондиціонують шкіру, допомагають запобігти сухості та збалансувати зволоження для вишуканого, здорового сяйва.

Напиши відгук
Tree Hut Exotic Bloom Sugar Scrub 510 g

Tree Hut Exotic Bloom Sugar Scrub 510 g

Tree Hut Скраб для тіла 510 г 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри