Tree hut Desert haze Sugar scrub 510g

Tree hut Desert haze Sugar scrub 510g

Tree hut Скраб для тіла 510 г

Tree Hut Tree Hut

ЦБ-00027016

Tree Hut

Наявність: Є в наявності

740грн

Об'єм: 510 г

Бренд: Tree hut

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: очищення, пом'якшення, розгладження

Tree hut Desert haze Sugar scrub Скраб для тіла 510 г

Скраб для тіла Tree Hut Desert Haze Sugar Scrub - видаляє тьмяну, суху шкіру, роблячи її сяючою, м'якою і гладкою. Глибоко живить та балансує зволоженість шкіри, допомагаючи відновити природне сяйво шкіри. Пахне теплим димно-квітковим ароматом із нотами малини, чистого жасмину та мускусу.

Скраб, що дає відчуття оази в пустелі. Створений для догляду за сухою та дуже сухою шкірою, яка потребує ковток зволоження.

Desert Haze нагадує теплий квітково-східний аромат із ключовими нотами малини, жасмину та мускусу.

Основні компоненти:

  • Квітка кактуса багата лінолевою кислотою, будівельним блоком для керамідів, які допомагають підтримувати міцний шкірний бар'єр; він також забезпечує тривале зволоження та заспокоює шкіру
  • Малина містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від старіння, а також покращують її здоровий рівний тон.
  • Цукор є натуральним відлущувальним засобом, який ефективно видаляє шкіру, що омертвіла, допомагаючи посилити кровообіг на поверхні шкіри.
  • Натуральна олія ши глибоко зволожує, живить і пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність. Натуральні олії кондиціонують шкіру, запобігаючи її сухості та балансуючи зволоженість, надаючи їй вишуканий здоровий блиск.
  • Цукрові скраби ши містять суміш з 6 масел: олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлора

Аромат:

Верхні ноти: Мюге, Маліна

Середні ноти: Жасмин, Лілія

Нижні ноти: Пачулі, Мускус

Спосіб застосування: 

Рекомендовано застосовувати скраб не частіше 3 разів на тиждень. Масажними рухами наносите скраб і розтирайте шкіру протягом кількох хвилин. Після використання можна додатково нанести живильний засіб для закріплення результату.

Напиши відгук
Tree Hut Exotic Bloom Sugar Scrub 510 g

Tree Hut Exotic Bloom Sugar Scrub 510 g

Tree Hut Скраб для тіла 510 г 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри