Plu Body Balance Moisturizing Scrub 180 g Зволожуючий скраб для тіла

Plu Зволожуючий скраб для тіла 180 г

Plu Body Balance Moisturizing Scrub 180 g 

Plu Plu

ЦБ-00019845

Plu

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 180 г

Бренд: Plu

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищення, освітлення, зволоження

Plu Body Balance Moisturizing Scrub Зволожуючий скраб для тіла 180 г

Зволожуючий скраб для тіла з рослинним комплексом та екстрактом граната Plu Body Balance Complex Scrub - подарує вашій шкірі необхідне очищення, живлення і захист, зробить її пружною, свіжою і сяючою. До складу скрабу включені спеціальні екстракти натуральних компонентів і ефірних масел, які подарують свіжість і м'якість. Екстракти винограду і троянди глибоко пом'якшують і живлять шкіру, надають зволожуючу дію, роблять її ніжною, шовковистою і пружною.

Завдяки їм активується процес регенерації тканин епідермісу, відновиться гідроліпідний баланс, зникне сухість, лущення і відчуття стягнутості. Екстракт граната містить величезну кількість антиоксидантів, які нейтралізують шкідливий вплив навколишнього середовища, виводять шлаки і токсини. Ваша шкіра очиститься, стане гладкою і пружною, зникнуть дрібні нерівності і дефекти.

Мед у складі скрабу пом'якшує шкіру і захищає її від ультрафіолетових променів, живить і насичує її корисними мікроелементами. Скраб на основі шкаралупи волоського горіха - дбайливо очищає і масажує шкіру, ефективно доглядає за огрубівшими ділянками шкіри. Видаляє відмерлі клітини і стимулює оновлення шкіри, освіжає і тонізує шкіру.

Спосіб застосування:

Наносити скраб на чисту зволожену шкіру масажними рухами. Після змити водою.

Напиши відгук
Plu Скраб для обличчя зволожуючий з медом 100 г

Plu Скраб для обличчя зволожуючий з медом 100 г

Soft Facial Scrub Honey & Sugar 100 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри