Sovka Sorbet Scrub Milk Shake 285ml

Sovka Sorbet Scrub Milk Shake 285ml

Sovka Скраб для тіла 285 мл

SOVKA SOVKA

ЦБ-00026506

SOVKA

Наявність: Немає в наявності

275грн

Об'єм: 285 мл

Бренд: Sovka

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: зволоження, очищення, пілінг

Sovka Sorbet Scrub Milk Shake Скраб для тіла 285 мл

Milk Shake – ванільний та апетитний. Тут змішалися легкий запах стиглого банана та легкий смак молочної пінки. Трохи жорстко, трохи ніжно, а у фіналі дивовижно. Цей скраб тане на шкірі, як олія на сонці. Тільки зробиш перший дотик і залипаєш у цьому масажному ритмі.

У чому фішка:

Структура – ​​легка, як дотик крил метелика. Як тільки додаси води, скраб змивається як м'яка пінка. Склад – цукор та мигдальне масло, щоб нежити шкіру. Колір та запах – фарбує лише твій настрій, а не ванну.

Цукор не дратує, делікатно відлущує верхній шар епідермісу, насичує клітини киснем, а це плюс до їхньої регенерації. Мигдальне масло знімає запалення, висипання, освітлює застійні цятки і пом'якшує шкіру. Плюс до тонусу та гладкості.

Ефект: шкіра, по якій хочеться ковзати. А якщо робити це регулярно, то менше плям, слідів від акне, целюліту та розтяжок, рівний гладкий тон шкіри.

Спосіб застосування:

Після прийняття душу чи ванни нанеси на чисту вологу шкіру скраб «Milk Shake». Розподіли засіб по поверхні круговими рухами, трохи помасажуй, а потім добре змий теплою водою. Після зволожи тіло лосьйоном-суфле Sovka Body Suffle із твоїм улюбленим запахом - задай солодкий вайб на цілий день.

Напиши відгук
Sovka Bubble Salt Love is 360ml

Sovka Bubble Salt Love is 360ml

Sovka Сіль для ванни 360 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри