Catrice priama chrome lipstick губна помада призма хром 040

Catrice Помада для губ з металічним ефектом

Catrice Prisma Chrome Lipstick, 040

Catrice Catrice

ЦБ-00009209

Catrice

Наявність: Немає в наявності

170грн

Об'єм: 3.5 g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Німеччина

Catrice Prisma Chrome Lipstick

Містичний сяючий фініш, стійке кольорове покриття, делікатний склад - все це головні переваги помади для губ, створеної відомим брендом Catrice. Б'юті-продукт допоможе вам створити дійсно незабутній і яскравий образ завдяки незвичайному голографічного ефекту! Розкішно переливаючись на губах, помада моментально робить макіяж ще більш виразним, сміливим і яскравим.

Склад Catrice Prisma Chrome Lipstick збагачений зволожуючими і пом'якшуючими компонентами, які дбайливо доглядають за ніжною шкірою губ. Помада не пересушує епідерміс, а навпаки - утримує в ньому природну вологу і захищає від згубного впливу зовнішніх факторів. Декоративний продукт також не скачується і не збирається в зморшках, довго тримається на губах.

Спосіб застосування:

Нанесіть помаду на губи і рівномірно розподіліть.

Склад:

Pentaerythrityl tetraisostearate, polybutene, octyldodecanol, mica, cera microcristallina (microcrystalline wax), polyglyceryl-3 diisostearate, polyethylene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, euphorbia cerifera (candelilla) wax, ozokerite, behenoxy dimethicone, tocopheryl acetate, caprylic/capric triglyceride, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, silica, octyldodecyl stearoyl stearate, diethylhexyl syringylidenemalonate, aroma (flavor), ci 15850 (red 6), ci 15850 (red 7), ci 77491 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри