Catrice ombre two tone lipstick губна помада омбре 050

Catrice Помада для губ з ефектом омбре

Catrice Catrice

ЦБ-00009204

Catrice

Наявність: Немає в наявності

170грн

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Німеччина

Catrice Ombre Two Tone Lipstick

Стильний тренд омбре підкорив мільйони красунь по всьому світі і впевнено тримається вже який сезон поспіль як на модних подіумах, так і в інстаграмах б'юті-блогерів. Спочатку з колірними переходами представниці прекрасної статі експериментували тільки на волоссі, але незабаром фантазійні градієнти перемістилися і в декоративний макіяж. Особливо ефектно така техніка виглядає на губах.

Оригінальний спосіб можна створити за допомогою відразу декількох лайнерів, а можна придбати інноваційну помаду для губ Catrice Ombre Two Tone Lipstick від німецького бренду Catrice. Її головна особливість - відразу два контрастних відтінки в одному корпусі, завдяки яким і досягається бажаний ефект омбре. Приємна кремова текстура легко розподіляється на шкірі і піклується про зволоження ваших губ протягом усього дня.

Спосіб застосування:

Для досягнення ідеального градієнта важливо підготувати губи до нанесення помади. Найкращого результату вдасться досягти, використовуючи бальзам для губ. Нанести помаду Ombré Two Tone Lipstick на верхню губу, не забудьте повернути стик на 180 °, щоб добитися симетричного кольорового переходу на нижній.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри