Catrice slim matic ultra brow pencil 040

Catrice slim matic ultra brow pencil 040

Catrice Олівець для брів водостійкий 040

Catrice Catrice

ЦБ-00010935

Catrice

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 0,05 г

Колір: 040

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Catrice slim matic ultra brow pencil Олівець для брів водостійкий 040

Catrice Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil від бренду Catrice - це фантастична серія автоматичних олівців для брів, які стануть ідеальним завершенням будь-якого макіяжу. Олівець дозволяє точно красиво укласти брови і водночас надає їм фіксації.

Олівець для брів гарантує бездоганний зовнішній вигляд протягом довгого часу. Асортимент олівців включає широкий вибір відтінків, тому Ви з легкістю зможете вибрати той, який відповідає Вашим індивідуальним потребам і уподобанням.

Продукт дуже простий у застосуванні. Щіточка, прикріплена до нього, допоможе розплутати волосся і надати бровам потрібну форму.

Продукт чудово доповнить брови і красиво їх підкреслить. Олівець має пудрову текстуру, завдяки якій макіяж виглядає дуже природно.

Catrice Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil - це ідеальний спосіб для зручного та швидкого макіяжу брів.

Крім того, олівець водостійкий та стійкий до розмазування. Тепер Ви зможете насолоджуватися ідеальним зовнішнім виглядом незалежно від обставин та погодних умов.

Олівець для брів Catrice Slim'Matic Ultra Precise є веганським продуктом і не тестується на тваринах. Він не містить спирту, парабенів та ароматизаторів, тому його можуть використовувати люди з чутливими очима.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри