Essence олівець для брів чорний 01

Essence олівець для брів чорний 01

Essence Eyebrow Designer Pencil 01

ЦБ-00009301

Наявність: Є в наявності

70грн

Об'єм: 1 г

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Essence Eyebrow Designer Pencil 01

Дівчатам часто доводиться використовувати різноманітні косметичні засоби для досягнення ідеального кольору брів. Виразні брови легко отримати за допомогою олівця Eyebrow Designer Pencil від німецького виробника декоративної косметики Essence. З його допомогою ви зможете зробити колір брів більш насиченим, при цьому зберегти їх природний зовнішній вигляд.

Зручна пензлик на ковпачку дозволяє ідеально розтушувати колір по лінії брів, а заодно і причесати їх. Досить м'яка текстура Essence Eyebrow Designer Pencil легко наноситься, не дряпаючи шкіру. Відмінна стійкість олівця сприяє тривалого збереження макіяжу. Різноманітність відтінків порадує всіх представниць прекрасної статі. Навіть найсвітліші блондинки зможуть підібрати собі ідеальний природний тон. Варто також відзначити простоту і гарна якість заточування олівця для брів.

Спосіб застосування

Брови необхідно причесати і олівцем нанести мітки, щоб правильно і рівномірно нанести штрихи. Потім волоски зачісуються щіточкою для брів і наносяться самі штрихи у напрямку росту брів.

Напиши відгук
Pupa True eyebrow pencil waterproof 02

Pupa True eyebrow pencil waterproof 02

Pupa Олівець для брів водостійкий 02 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри