CLARESA FLYGIRL PRIMER 10Г

CLARESA FLYGIRL PRIMER 10Г

ПІД ТУШ ДЛЯ ВІЙ 10Г

ЦБ-00026699

Наявність: Є в наявності

138грн

Об'єм: 10 г

Бренд: Claresa

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Польща

CLARESA FLYGIRL PRIMER БАЗА ПІД ТУШ ДЛЯ ВІЙ 10Г

База для вій Flygirl від Clares має приємну кремоподібну консистенцію, завдяки чому її нанесення є надзвичайно легким та комфортним - база дуже легко розподіляється по волоссю. Косметичний засіб ідеально готує вії до нанесення туші. База для вій ідеально потовщує і подовжує вії.

Завдяки спеціальній формулі, збагаченій цінними активними інгредієнтами, база для вій інтенсивно їх живить. До складу косметичного засобу входить рицинова олія, яка стимулює ріст вій, потовщує їх і непомітно затемнює. Октан вітаміну Е забезпечує належне зволоженняі захист вій.

База під туш Flygirl від Claresa має веганську формулу, тобто не містить інгредієнтів тваринного походження. Косметика стане безпечним рішенням для веганів і вегетаріанців. Використайте Flygirl Primer і насолоджуйтесь здоровими, сильними та довгими віями

Спосіб застосування: Нанесіть базу на вії перед використанням туші.

Склад: AQUA, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, COPERNICIA CERIFERA CERA, STEARIC ACID, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Напиши відгук
Catrice ultra black volume Туш для вій

Catrice ultra black volume Туш для вій

Туш для вій Catrice Luxury Lashes Volume Mascara Ultra Black

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри