Catrice Рідкий консилер для обличчя №010

Catrice Рідкий консилер для обличчя №010

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer №010

Catrice Catrice

ЦБ-00009158

Catrice

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 5 мл

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Рідкий консилер для обличчя №010

Рідкий консилер для особиВажко собі уявити красиву дівчину з поганою шкірою - це ж найважливіша частина вашого щоденного образу.Для цього важливо підібрати хорошу тональну основу, яка б не давала ефект «маски», і не менш якісний коректор.

Цей рідкий консилер від торгової марки Catrice з Німеччини - незамінний помічник у справі створення натурального макіяжу. Адже він добре адаптується до тону шкіри і не виглядає маскою. При цьому, він без проблем справляється зі своїм головним завданням - приховує темні кола під очима, сіточки судин на крилах носа, а також інші дрібні недоліки шкіри. Завдяки легкій текстурі, його легко поєднувати з будь-якою тональної основою - він не скочується і не розмазується. Прекрасний засіб для щоденного застосування.

Склад:

AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри