Catrice light reflecting concealer консилер світловідбиваючий 020

Catrice Консилер світловідбиваючий 020

Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer 020

Catrice Catrice

ЦБ-00009166

Catrice

Наявність: Немає в наявності

135грн

Об'єм: 1,5 мл

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer Консилер світловідбиваючий 020

Світиться, наповнений життєвою силою і радістю погляд робить чарівною і бажаною будь-яку жінку.Подаруйте собі задоволення, приховане в маленькому флакончику Re-Touch Light-Reflecting Concealer від відомої німецької косметичної компанії Catrice. Інноваційний консилер з ніжною вершковою текстурою додасть сяйво і свіжість, легко усунувши сліди втоми і дрібні зморшки.

Коректор містить м'які тонізуючі, освітлюючі і зміцнюючі компоненти, які миттєво в шкіру, насичуючи її корисними мікроелементами і вітамінами. Коректор миттєво підвищує тургор чутливої ​​шкіри навколо очей. Сприяє підтримці нормального гідробалансу, запобігає появі зморшок, сухості і в'ялості навколо очей. Світловідбиваючі частинки і відтінок середньої інтенсивності в поєднанні c зволожуючими компонентами відмінно маскує темні кола під очима, набряклість і дрібні нерівності.

М'яка, делікатна текстура флюїду відмінно лягає, створюючи приємне відчуття свіжості і шовковистості. Засіб перевірено і схвалено офтальмологами і дерматологами, не викликає алергії, подразнення і відмінно підходить для чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування:

Наноситься на обличчя до основного тону, щоб змінити колір шкіри.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри