Moroccanoil  Інтенсивно зволожуюча маска, 250 мл

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250 ml

Moroccanoil Інтенсивно зволожуюча маска 250 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00006692

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1245грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Moroccanoil Intense Hydrating Mask Інтенсивно зволожуюча маска 250 мл

Мароканське масло давно відоме своїми дивовижними властивостями відновлювати структуру волосся, зволожувати його, живити необхідними вітамінами і повертати їм природний, красивий блиск. Маски для волосся Moroccanoil Intense Hydrating Mask, яка містить це масло, допоможе в максимально короткі терміни повернути вашим локонам красу, м'якість і відновити кожен волосок, навіть якщо ваші пасма пройшли випробування фарбуванням або хімічною завивкою.

При регулярному використанні цього косметичного продукту ви помітите, що засіб насичує волосся до самих кінчиків, запобігаючи їх ламкості і посіченню. Мароканське масло сприяє зволоженню шкіри голови, що запобігає її сухості і подразненню. Вітамін Е сприяє гладкості ваших локонів, їх еластичності. Крім того, він захистить їх від несприятливого впливу ультрафіолетових променів.

Спосіб застосування

Рясно нанесіть маску на волосся після миття шампунем і залиште на 5-7 хвилин, а потім ретельно змийте. Використовувати 1 або 2 рази на тиждень для підтримки еластичності і блиску волосся. Коли стан волосся покращиться, використовуйте рідше. Щоб домогтися ще більшої м'якості, еластичності і блиску, додайте в маску половину ковпачка відновлюючого масла для волосся Moroccanoil, що сприятиме максимальному проникненню інгредієнтів вглиб волосся.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри