Moroccanoil Weightless hydrating mask 250ml Легка зволожуюча маска для тонкого волосся

Moroccanoil Weightless hydrating mask 250ml

Moroccanoil Легка зволожуюча маска для тонкого волосся 250 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00027307

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1345грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: тонке, сухе

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: зволоження

Moroccanoil Weightless hydrating mask Легка зволожуюча маска для тонкого волосся 250 мл

Тонке волосся потребує зволоження, оскільки достатня кількість вологи - це основа його здоров'я. Для зволоження позбавлених об’єму пасом було створено чудову спеціальну легку маску Moroccanoil Weightless Hydrating Mask Moroccanoil.

Вона відмінно підійде також і для сухого волосся, відновить його структуру, наситить корисними речовинами, вдихне в нього життєву силу, поверне колишній блиск і сяйво локонам.

Ця маска виготовлена на основі натуральних інгредієнтів. Арганова олія - один із них. Завдяки їй ваше волосся стане об'ємним і пишним, сильним й еластичним, а також набуде живого блиску. Ви впораєтеся з проблемою його ламкості. Маска не обтяжує та не засалює пасом, дарує їм свіжість і чистоту.

Спосіб застосування:

Після миття голови щедро нанесіть маску на злегка підсушене рушником волосся. Рівномірно розподіліть маску на волоссі. Зачекайте 5-7 хвилин до повного вбирання маски та змийте водою. Зволожувальна маска не потребує додаткового тепла й подальшого використання кондиціонеру.

Склад:

Water, Cetyl Alcohol, Linseed (Linum Usitatissimum) Extract, Dimethicone, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Argania Spinoza Kernal Oil (Aragan Oil), Cetrimonium Chloride, Methylparaben, Fragrance Supplement, Butylphenyl, MethylPropional, Coumarin.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри