Chi keratin Відновлюючий шампунь керотин 946 мл

CHI Відновлюючий кератиновий шампунь 946 мл

CHI Keratin Reconstructing Shampoo 946 ml

CHI CHI

ЦБ-00011082

CHI

Наявність: Немає в наявності

985грн

Об'єм: 946 мл

Бренд: Chi

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Відновлення

CHI Keratin Reconstructing Shampoo Відновлюючий кератиновий шампунь 946 мл

Шампунь CHI Keratin м'яко очищає і відновлює пошкоджене волосся, заповнюючи природний рівень вмісту кератину. Що входять до складу шампуню Арганова масло і масло жожоба, глибоко проникають в структуру волосся відновлюючи його зсередини, надають м'якість, здоровий блиск, роблять волосся слухняним і еластичними. Кератиновий комплекс Keratrix, ефективно відновлює волосся після термічної дії і хімічної обробки, запобігає вікову крихкість і витончення, інтенсивно зволожує і надає волоссю розкішний доглянутий вигляд. Не містить сульфати і парабенів. Лінія CHI "Кератин" моментально перетворює, зміцнює і додає здоровий вигляд волоссю, пошкодженим в результаті хімічних процедур і під впливом навколишнього середовища.

Ретельно відібрані інгредієнти лінії наповнюють і захищають натуральний кератин волосся, значно підвищують еластичність, запобігаючи подальше пошкодження волосся. Інтенсивно зволожує волосся, робить їх м'якими, і неймовірно блискучими.

Основні переваги лінії:

- Відновлює кутикулярний шар, наповнює волосся натуральним кератином, зміцнює їх і запобігає подальше пошкодження.

- Завдяки кератину, маслу жожоба і Аргана, волосся стає слухняним, набуваючи природний блиск.

- Технологія Keratrix ™ complex, захищає волосся під час роботи з термо-інструментами  і негативного впливу навколишнього середовища. Система тривалого закріплення кератину всередині волосся, забезпечує необхідний догляд і захист протягом цілого дня.

Спосіб застосування:

Нанесіть шампунь на вологу шкіру голови. Масажними рухами розподіліть шампунь по волоссю, потім дбайливо змийте. При необхідності повторіть процедуру. Нанесіть відповідний засіб для догляду за вашими волоссям. Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати шампунь в комплексі з іншими засобами серії.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри