Rituals Ayurveda soul uplifting fragrance sticks

Rituals Ayurveda soul uplifting fragrance sticks

Rituals Ayurveda soul uplifting fragrance sticks Дифузор для дому

ЦБ-00023471

Наявність: Є в наявності

815грн

Об'єм: 70 мл

Аромат: Солодкий, Квітковий, Трояндовий

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Призначення: Ароматизація

Rituals Ayurveda soul uplifting fragrance sticks Дифузор для дому 

Знайдіть внутрішню гармонію із The Ritual of Ayurveda Fragrance Sticks! Дифузор нідерландського бренду Rituals має витончений аромат, який можна використовувати у будь-якій кімнаті будинку. Засобом можна насолоджуватися впродовж 3-х місяців.
Дифузор має аромат індійської троянди, яку ще називають символом любові, та олії солодкого мигдалю. Ніжний і дещо солодкуватий аромат троянди здатен пробудити радісні емоції і поліпшити настрій. Олія мигдалю є справжньою ароматною насолодою, яка допомагає розслабитися і заспокоїтися після важкого робочого дня.

Ароматичні тростинові палички містяться в скляній довгуватій вазі вишневого кольору, яка обов’язково справить гарне враження на вас і гостей і підійде до будь-якого інтер’єру.

Спосіб застосування: відкрутіть кришку, витягніть корок, закрутіть кришку на місце. Палички вставте одним кінцем в ароматичну рідину. Для випаровування не потрібне нагрівання, випаровування відбувається за кімнатної температури. Інтенсивність випаровування можна регулювати кількістю одночасно вставлених в аромадифузор паличок (чим більше паличок, тим інтенсивніше випаровування).

Напиши відгук
Olena Redko Sequins Блискуча металева ручка-автомат

Olena Redko Sequins Блискуча металева ручка-автомат

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри