rock star Чоловічі, парфумовані- цитрус, зелень, шкіра

Bunny Fresh Ароматизатор чоловічий

Bunny Fresh Rock Star Chaps Men

Bunny Fresh Bunny Fresh

ЦБ-00008116

Bunny Fresh

Наявність: Немає в наявності

135грн

Аромат: Цитрус,зелень,шкіра

Бренд: Bunny Fresh

Bunny Fresh Rock Star Chaps Men Ароматизатор чоловічий 

Чоловічий аромат Chaps men з парфюмированной серії.Аромат поєднує в собі суміш цитрусових нот з бурштином, шкірою, зеленню, які в свою чергу створюють неповторний, приємний, що вабить відтінок. Chaps men - для справжніх чоловіків.

Ароматизатори Bunny Fresh поставляють в Таїланді, з екологічних матеріалів, дружніх природі. В якості основи використовується європейський картон, на який наноситься аромат швейцарської компанії Firmenich. Аромати Firmenich займають близько 14% світового ринку ароматичних речовин для парфумерної промисловості. Завдяки цьому, всі ароматизатори гіпоалергенні і мають довгий термін служби.

Ароматизатори Bunny Fresh можна використовувати в машині, в будинку і гардеробі. Кожен ароматизатор Bunny Fresh має: унікальний дизайн, приємний і насичений аромат, барвисту і стильну упаковку. Це відмінний варіант подарунка коханим, подругам, колегам, незалежно від віку та вподобань.

Крім унікального дизайну і м'якості аромату, Bunny Fresh славляться своїм терміном служби, що залишає конкурентів далеко позаду при виборі якісного ароматизатора повітря для автомобіля.

Напиши відгук
Bunny Fresh Ароматизатор Чоловічі парфуми Armani бергамот, цитрус

Bunny Fresh Ароматизатор Чоловічі парфуми Armani бергамот, цитрус

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри