Ted A Сar Ароматизатор Заспокійливий аромат

Ted A Сar Ароматизатор Заспокійливий аромат

Ted A Car Aroma Spa

Ted A Car Ted A Car

ЦБ-00010662

Ted A Car

Наявність: Немає в наявності

135грн

Аромат: Арома

Бренд: Ted A Сar

Країна виробник: Тайланд

Ted A Car Aroma Spa Ароматизатор Заспокійливий аромат

Унісекс аромат Aroma spa. Для створення атмосфери розслаблення і спокою.Легкій, приємний аромат без сумніву позбавить Вас від втоми, після важкого робочого дня.

Ароматизатори Ted A Car виробляють в Таїланді, з екологічних матеріалів, дружніх природі. В якості основи використовується європейський картон, на який наноситься аромат швейцарської компанії Firmenich. Аромати Firmenich займають близько 14% світового ринку ароматичних речовин для парфумерної промисловості. Завдяки цьому, всі ароматизатори гіпоалергенні і мають довгий термін служби.

Ароматизатори Ted A Car можна використовувати в машині, в будинку і гардеробі. Кожен ароматизатор Ted A Car має: унікальний дизайн, приємний і насичений аромат, барвисту і стильну упаковку. Це відмінний варіант подарунка коханим, подругам, колегам, незалежно від віку та вподобань.

Крім унікального дизайну і м'якості аромату, Ted A Car славляться своїм терміном служби, що залишає конкурентів далеко позаду при виборі якісного ароматизатора повітря для автомобіля.

Напиши відгук
Ted A Car Ароматизатор Жіночий Груша,біла фрезія

Ted A Car Ароматизатор Жіночий Груша,біла фрезія

Ted A Car JOMA JoMa English Pear & Freesia

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри