Rituals Mehr scented candle

Rituals Mehr scented candle

Rituals Mehr scented candle Ароматична свічка

Rituals Rituals

ЦБ-00023465

Rituals

Наявність: Немає в наявності

980грн

Об'єм: 290 г

Аромат: Деревний, Цитрусовий

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Rituals Mehr scented candle Ароматична свічка 

Розкішна ароматична композиція свічки пробуджує вашу внутрішню силу та допомагає створити затишну, теплу атмосферу. Її дія триває до 50 годин.
Парфумерна композиція створена на основі гармонійного поєднання ароматів солодкого апельсина та благородного кедрового відтінку. Пікантний, свіжий аромат апельсина наповнює неймовірною енергією, а деревний відтінок кедра заспокоює тіло та душу. Пряні ноти спецій ідеально доповнюють композицію, надаючи їй особливої ​​вишуканості.

Продукт не тестують на тваринах, він є веганським.

Спосіб застосування: поставити свічку на достатньо жаростійкій поверхні. Використовувати для ароматизації, декорування, створення затишку в приміщеннях. Не допускати повного догорання свічки. Свічка не має горіти понад 4 години. Після запалювання свічка має горіти до повного розплавлення поверхні воску, щоб запобігти утворенню небажаних заглиблень, збереження оптимального горіння. У жодному випадку не залишати запалену свічку, розташовану поблизу займистих предметів, без догляду. Зберігати в недосяжному для дітей і домашніх тварин місці.

Склад: 1-(2,3,8,8-Tetramethyl-1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydronaphthalen-2-Yl)Ethanone; [3R-(3Α,3Aβ,6Β,7Β,8Aα)]-Octahydro-6-Methoxy-3,6,8,8-Tetramethyl-1H-3A,7-Methanoazulene; Linalyl Acetate; Linalool; 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-Ol; Dl-Linalool.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри