Cruelty free Missha Освітлюючий набір з екстрактом рису

Missha Освітлюючий набір з екстрактом рису

Missha Homemade Modeling Mask Rice, 5g + Гель для змішування маски "Modeling Mask" - Missha Homemade Modeling Mask Essence Gel, 50ml

Missha Missha

ЦБ-00013229

Missha

Наявність: Немає в наявності

185грн

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Китай

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, живлення

Вік: 25+

Склад набору: Маска з екстрактом рису - Missha Homemade Modeling Mask Rice, 5g + Гель для змішування маски "Modeling Mask" - Missha Homemade Modeling Mask Essence Gel, 50ml

Професіонали корейського бренду Missha випустили інноваційний косметичний засіб, який спрямований на інтенсивне відновлення шкірного покриву. Homemade Modeling Mask проста у використанні: вам всього лише потрібно змішати 2 складові набору - і маска готова до застосування!

Маска з екстрактом рису - Missha Homemade Modeling Mask Rice

Формула Missha Homemade Modeling Mask Rice заснована на рисовому екстракті, який надає потужну зволожуючу і пом'якшувальну дії, розгладжує мікрорельєф епідермісу, має регенеруючу властивість, сприяє освітленню пігментних плям і вирівнювання кольору обличчя. Завдяки впливу активних компонентів шкіра набуде гладкість, м'якість і природне сяйво.

Гель для змішування маски "Modeling Mask" - Missha Homemade Modeling Mask Essence Gel

Гель для змішування - це особлива есенція, яка містить корисні мікроелементи. Екстракт алое вера м'яко очищає шкірний покрив, сприяє виведенню токсинів і відновлює пошкоджені ділянки, надає омолоджуючий і освіжаючий ефекти.

Спосіб застосування

Змішайте активними і швидкими рухами маску і гель до однорідної маси, за допомогою шпателя.

Нанесіть на брови трохи жирного крему, область очей укрийте ватними дисками, зволоженими тоніком. Направляючими рухами знизу вгору, за допомогою шпателя, нанесіть приготовлену маску шаром 3-5 мм на попередньо очищену шкіру всього обличчя, залишаючи відкритими тільки ніздрі. Залишити маску на 15-20 хвилин до застигання. Підчепити краї застиглої маски на підборідді, видалити її одним шаром, направляючи рух від підборіддя до чола. Після використовуйте лосьйон і крем.

* За 2-3 хвилини до накладення маски на шкіру обличчя рекомендується наносити біоактивні сироватки, креми або гелі.
* Утилізувати маску тільки у відро для сміття!

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри