Laneige Освіжаючий тонер для обличчя

Laneige Освіжаючий тонер для обличчя

Laneige Fresh Calming Toner 

Laneige Laneige

ЦБ-00016263

Laneige

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Laneige

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Laneige Fresh Calming Toner Тонер для обличчя, заспокійливий

Інноваційний заспокійливий тонер на основі морської води Laneige Fresh Calming Toner делікатно огорне схильну до появи подразнення шкіру дбайливою турботою. Він відновлює природний рН-баланс епідермісу і щедро насичує його корисними речовинами.

Косметичний продукт має потужні зволожуючими, пом'якшуючими і тонізуючими властивостями. Він усуває почервоніння, запалення і дискомфортний відчуття печіння. Засіб нормалізує  протікання процесів метаболізму, сприяє злущування відмерлих лусочок, активізує реновацію клітин, покращує мікроциркуляцію крові і підвищує пружність епідермісу. Воно нейтралізує вільні радикали, покращує колір обличчя і розгладжує його мікрорельєф. Продукт підтримує тонус шкірного покриву і підсилює його природну бар'єрну функцію. Він володіє легкою консистенцією і приємним ароматом. 

Спосіб застосування

Наносити слід після вмивання за допомогою ватного диска. Розітріть рідина по шкірі, не змивайте залишки дайте їм вбратися.

Склад

Water, Propanediol, Sea Water, Litchi Chinensis Pericarp Extract, Butylene Glycol, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance

Напиши відгук
Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Multi Deep-Clean Cleanser

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри