CU Skin Vitamin U Ampoule Toner 130 ml

CU Skin Vitamin U Ampoule Toner 130 ml

CU Skin Ампульний тонер з пептидами і вітаміном U 130 мл

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00022520

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1740грн

Об'єм: 130 мл

Бренд: CU Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Інтенсивне зволоження та живлення, заспокоює, перешкоджає надмірній сухості та зневодненню, відновлює здоровий блиск шкіри.

CU Skin Vitamin U Ampoule Toner Ампульний тонер з пептидами і вітаміном U 130 мл

Допомагає в очищенні, гармонізації та тонізації шкіри. Забезпечує інтенсивне зволоження та живлення, заспокоює, перешкоджає надмірній сухості та зневодненню, відновлює здоровий блиск шкіри. Потужний антивіковий склад допомагає досягти ліфтингу та ботокс-ефекту, вирівняти мікрорельєф . Ампульний тонер CU Skin Vitamin U Ampoule Toner омолоджує, сприяє регенерації та гальмує процес старіння шкіри, сприяє виробленню еластину та колагену. Робить шкіру м'якою, свіжою, з рівним сяючим кольором.

Активні компоненти:

Ніацинамід – проникає у глибокі шари шкіри, насичує її вологою, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу обличчя.

Ацетил гексапептид-8 – сприяє синтезу колагену, скорочує глибину мімічних та вікових зморшок, розгладжує рельєф та повертає шкірі гладкість та молодість.

Пептид SynAke - працює аналогічно зміїної отрути, розслаблює м'язи обличчя, що дуже важливо у боротьбі з віковими та мімічними перетвореннями. Істотно освіжає тон шкіри, розгладжує текстуру, зморшки та заломи, запобігає їх поглибленню. Має накопичувальну властивість, тому рекомендується використовувати курсом для пролонгації дії.

Пальмітоїл Трипептид-5 – сприяє у синтезі колагену та захист колагенових волокон від руйнування, що надалі сприяє зменшенню зморшок та млявості.

Вітамін U – заспокоює запалення та подразнення , посилено бореться із всілякими дефектами шкіри, скорочує виразність зморшок. Запускає процеси клітинної регенерації, прискорює обмін речовин та виконує функції антиоксиданту.

Волюфілін – розслаблює м'язи, рахунок накопичення ліпідів, діючи за принципом косметичного ліпофілінгу. В результаті шкіра наповнюється необхідним об'ємом, стає більш щільною, пружною та еластичною, зморшки та заломи розгладжуються.

Спосіб застосування:

Нанести кілька крапель засобу на очищену шкіру та розподілити м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри