Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner 250 ml

Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner 250 ml

Medi-Peel Омолоджуючий тонер з пептидами 250 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021666

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

745грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Активно зволожує і живить , розгладжує мікрорельєф, зменшує вираженість вікових змін, надає шкірі м’яке здорове сяйво

Вік: 30+

Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner Омолоджуючий тонер з пептидами 250 мл

Омолоджуючий тонер зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner має багатобічний антивіковий вплив на шкіру. Активно зволожує і живить клітини, розгладжує мікрорельєф, зменшує вираженість вікових змін, надає шкірі м’яке здорове сяйво.

Тонер посилено бореться з різними причинами старіння шкіри, сприяє найбільш швидкому та ефективному відновленню. Засіб націлений на омолодження шкіри і уповільнення вікових процесів за допомогою комплексного впливу на проблемні ділянки:

  • Інтенсивно зволожує всі шари епідермісу, насичує вологою і утримує її в глибоких шарах, відновлює гідро-ліпідний баланс і перешкоджає втраті вологи, не допускаючи зневоднення і дегідратації.
  • Розгладжує мікрорельєф, зменшує глибину зморшок і шкірних заломів, повертає шкірі гладкість і пружність.
  • Покращує тон, усуває тьмяність і втому, надає м’яку освітлюючі дію. Освітлює гіперпігментацію і перешкоджає виникненню пігментних плям, надає особі м’яке сяйво.
  • Активно живить клітини корисними мікроелементами і вітамінами, підтримує обмін речовин.
  • Тонер надає інтенсивне розгладження і підтягнення, зменшує вираженість глибоких мімічних зморшок. Зміцнює захисний бар’єр, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, заспокоює і нормалізує стан шкіри.
  • Містить унікальний комплекс з 9 пептидів, який відновлює тканини епідермісу на клітинному рівні, перешкоджає руйнуванню клітин, уповільнює окислювальні процеси.

До складу комплексу входять:

Група пептидів, що підвищують еластичність (Copper Tripeptide-1, Acethylhexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide-1, Tripeptide-1, Acetyloctapeptide-3);

Група пептидів, що надають заспокійливу дію (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nonapeptide-1);

Група пептидів, що підсилюють захисні властивості (Palmitoylpentapeptide-4, Hexapeptide-9).

Для найбільш активного впливу використовуються ліпосомні капсули – вони здійснюють точкову доставку активних інгредієнтів в проблемні зони. Такий метод дозволяє провести корисні речовини в глибокі шари шкіри, покращує їх засвоюваність і підсилює ефект від застосування засобу, допомагає направлено діяти на джерело небажаних змін.

Тонер відновлює оптимальний баланс шкіри і готує її до подальшого догляду, підвищуючи ефективність інших засобів. Володіє легкою консистенцією, що нагадує воду, без проблем розподіляється по шкірі і швидко вбирається, не викликаючи липкості і стягнутості.

Спосіб застосування:

Використовувати після етапу очищення. Нанесіть тонер на долоні і дбайливо розподіліть по обличчю. Подушечками пальців вбийте залишок засобів до повного вбирання.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри