Dr.Ceuracle pro balance biotics toner 300ml Тонер з пробіотиками

Dr.Ceuracle Тонер з пробіотиками 300 мл

Dr.Ceuracle pro balance biotics toner 300 ml

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00018976

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

1190грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Для відновлення природнього рівня pH та видалення залишків очищуючих засобів

Dr.Ceuracle pro balance biotics toner Тонер з пробіотиками 300 мл

Зволожуючий тонер з низьким рівнем pH на основі біоміметичної води допомагає прибрати з поверхні шкіри залишки забруднень та очищуючих засобів, миттєво позбавляє відчуття сухості та стягнутості після вмивання, вирівнює кислотно-лужний баланс. Відновлює оптимальну зволоженість шкіри та готує її до нанесення наступних етапів догляду.

Для покращення процесу клітинної гідратації в тонері використовується біоміметична вода в поєднанні з ефективними зволожувачами, які працюючи в синергії, надають довготривалу зволожуючу дію та зменшують трансепідермальну втрату вологи. Формула біоміметичної води максимально наближена за своїм складом до води, яка міститься в клітинах шкіри, в ній знаходиться оптимальне співвідношення мікроелементів, органічних сполук та ліпідів, та вона має ідеальну сумісність зі шкірою будь-якого типу.

Активне зволоження забезпечує потужне тріо натуральних хумектантів: гліцерин, трегалоза та бетаїн, в комплексі вони дають тривалий ефект добре зволоженої, пружної та гладенької шкіри. За підтримання гармонії унікального мікробіому шкіри  відповідає комплекс з 5 видів пробіотиків та фермент кефірного гриба (унікальне поєднання молочнокислих бактерій та молочних дріжджів), вони пригнічують ріст шкідливих мікроорганізмів, що викликають запалення, та турбуються про здоров’я шкіри.

Активні компоненти тонера Dr.Ceuracle:

  • Біоміметична вода (мінеральна вода/теанін/глутатіон/молочні ліпіди) —  нормалізують гідробаланс, насичують вологою

  • Гліцерин —  підвищує зволоженість рогового шару шкіри, зменшує надлишкове випаровування вологи
  • Трегалоза —  має високі вологоутримуючі властивості, попереджає зневоднення
  • Бетаїн як органічний осмоліт —  приймає участь в регуляції водного балансу, покращує гідратаційний статус рогового шару шкіри
  • Комплекс з 5 пробіотиків — зміцнює природню бар’єрну функцію шкіри та зменшує чутливість

Тонер по консистенції рідкий як вода, майже не має запаху, приємно освіжає, не обтяжуючи шкіру.. Через легку текстуру рекомендується наносити за допомогою ватного диску. Завдяки вмісту натуральних компонентів можливий незначний осад на дні пляшки, що не впливає на властивості, радимо добре збовтати тонер перед використанням. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для зневодненої та чутливої.

Не містить спирту, парабенів, штучних фарбників та віддушок.

Спосіб застосування:

Змочіть ватний диск тонером та легкими рухами протріть заздалегідь очищену шкіру обличчя, рухаючись по масажним лініям. Продовжіть ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням сироватки та крему.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри