Manyo Тонер зволожуючий з термальною водою 155 мл

Manyo Тонер зволожуючий з термальною водою 155 мл

Manyo Thermal Water Moisturizing Skin 155 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00019060

Manyo

Наявність: Немає в наявності

669грн

Об'єм: 155 мл

Бренд: Manyo

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Призначення: Тонізація та зволоження

Manyo Thermal Water Moisturizing Skin Тонер зволожуючий з термальною водою 155 мл

Якщо ваш звичайний догляд за шкірою все ще не приносить бажаного зволоження, тоді доповніть його зволожуючим засобом від бренду Manyo з мінералами. У чому секрет? Це можна порівняти з ситуацією, коли ви дійсно хочете пити, а води вам начебто недостатньо. Точно також відбувається з вашою шкірою. Просте зволоження не виправить ситуацію, воно не позбавить від постійної сухості вашої шкіри. Для цього існує окремий етап - етап мінеральної гідратації шкіри. Вода гарячих джерел Імператора Карла IV багата мінералами. Гарячі джерела Римського імператора і короля Богемії Карла IV, що виникли в Священної Римської імперії близько 1370 роки, входять до трійки кращих гарячих джерел світу, улюблених багатьма європейськими королівськими сім'ями, політиками і художниками, включаючи Бетховена, Гете і Карла Маркса.

Властивості:

  • глибоке зволоження шкіри;
  • живлення мінералами гарячих джерел;
  • захист шкіри від чинників зовнішнього середовища;
  • зміцнення шкірного бар'єру.

Основні діючі компоненти:

  • 11 мінералів які входять до складу засобу подарують вашій шкірі зволоження, яке буде захищати її від нескінченної сухості.
  • Мінерали, такі як магній, кальцій, калій подбають про порушеному балансі вологи.
  • Фермент протеаза включена до складу, щоб зберегти стару омертвілу шкіру, яка перешкоджає поглинання вологи, а також вона сприяє більш інтенсивному  зволоженню мінеральною водою гарячих джерел.
  • Сечовина, одна з природних зволожуючих факторів, допомагає поліпшити утримання вологи. Вона утворює водний бар'єр, який запобігає втраті вологи через зовнішніх подразників, щоб шкіра залишалася зволоженою. Завдяки своїй невеликому молекулярному розміру, низькомолекулярна гіалуронова кислота добре поглинається в вузькі проміжки шкіри і рівномірно доставляє вологу, щоб запобігти сухість.

Спосіб застосування:

Візьміть необхідну кількість і нанесіть рівномірно відповідно до текстури шкіри, потім злегка поплескайте подушечками пальців по шкірі для кращого вбирання

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри