Tarte tarteist PRO палетка тіней

Tarte tarteist PRO палетка тіней

Tarte Cosmetics Tarteist PRO Amazonian Clay Palette

ЦБ-00008766

Наявність: Немає в наявності

1400грн

Об'єм: 20g

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Вік: 18+

Зроблено в: США

Tarte Cosmetics Tarteist PRO Amazonian Clay Palette

Кожна дівчина час від часу любить внести деякі зміни в свій стиль, спробувати себе в новому образі і при цьому їй доводиться також змінювати свій макіяж, щоб він виглядав доречно і гармонійно з новим одягом і аксесуарами. З палеткой тіней Tarteist PRO Amazonian Clay Palette від бренду Tarte Cosmetics зробити це буде дуже просто.

До її складу входять 20 розкішних відтінків від ніжних нюдових до насичених темних і навіть перламутрових. Вони чудово поєднуються один з одним, значно полегшуючи процес нанесення макіяжу. В їх основі натуральні компоненти, серед яких головні - амазонська глина, поліпшує стійкість стійкість, мінеральні пігменти, що пом'якшують шкіру і екстракт ванілі, який багатий на антиоксиданти і омолоджує шкіру.

Спосіб застосування:

Нанесіть найсвітліший відтінок на все повіко і розтушуйте. Найбільш темним кольором підведіть очі вздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в куточках очей. Злегка розтушуйте. Нанесіть більш темний колір на рухоме повіке, ретельно растушевавши перехід кольору.

Напиши відгук
Makeup Revolution Палетка тіней

Makeup Revolution Палетка тіней

Makeup Revolution White Chocolate Palette

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри