Rituals Oudh Скраб для тіла 250ml

Rituals Oudh Скраб для тіла 250ml

Rituals Rituals

ЦБ-00026615

Rituals

Наявність: Немає в наявності

699грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Голландія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Rituals Oudh Скраб для тіла 250ml

Ritual of Oudh, скраб для тіла, що на 93% складається з натуральних інгредієнтів. Містить першокласну комбінацію цукру і ретельно розроблену основу з багатих олій, збагачену вдома та пачулі.

Втирайте цей скраб у вологу шкіру, щоб видалити тьмяні, сухі клітини шкіри, стимулювати регенерацію клітин, покращити колір шкіри та стимулювати кровообіг. Завершіть режим догляду за тілом нанесенням крему для тіла The Ritual of Oudh.

Цей скраб на 93% складається з ретельно відібраних натуральних інгредієнтів, які забезпечують оптимальний догляд за шкірою. Інші 7% - це чисті та свідомо створені в лабораторії інгредієнти, які підтримують рецептуру та безпеку нашої продукції.

Шляхетна олія агарового дерева випромінює теплий східний, деревний аромат і створює тонку, елегантну атмосферу.

Пачулі – основа багатьох любовних зілля в Індії. Це не повинно нікого дивувати, оскільки важкі аромати мускусу та землі створюють сильний чуттєвий досвід.

Спосіб використання:

Нанесіть скраб на вологу шкіру. Змийте теплою водою. Використовуйте 1-2 рази на тиждень для досягнення найкращих результатів.

Склад:

Sucrose, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum/Fragrance, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, ) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citronellol, Coumarin, Linalool, Limonene.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри