Mr.Scrubber Crazy Citrus Scrub

Mr.Scrubber Crazy Citrus Scrub

Mr.Scrubber Кавовий скраб для тіла зі смаком цитрусу

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00001210

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

239грн

Об'єм: 200 г

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: очищення

Вік: 18+

Mr.Scrubber Crazy Citrus Scrub Кавовий скраб для тіла зі смаком цитрусу

Подаруйте собі професійний догляд в домашніх умовах разом з кавовим скрабом «Цитрус» українського бренда Mr. Scrubber. Його натуральна формула з кавовими зернами найдрібнішого помелу забезпечує потужний антицелюлітний ефект, дбайливо відлущує ороговілий шар епідермісу, сприяє виведенню токсинів, відновлює водно-ліпідний баланс.

Формула засобу містить арганову олію, багату каротином, вітамінами і корисними для краси і здоров'я шкіри жирними кислотами. 7 поживних олій, що входить до складу комплексу, забезпечують шкіру всіма необхідними мікроелементами, глибоко зволожують, пом'якшують і живлять її, забезпечують потужний тонізувальній ефект, робить шкіру доглянутою й сяйною. Скраб стане вашим фаворитом і поверне шкірі красу, здоров'я і сяйво.

Спосіб застосування:

Прийміть душ для того, щоб пори на шкірі розкрилися. Нанесіть кавовий скраб «Містер Скрабер» на вологе тіло і залиште на 3-5 хв. Приділіть увагу проблемним зонам. Змийте без мила. Наносити крем після процедури не потрібно, оскільки олії в складі скрабу усувають цю необхідність.

Склад:

Зерна арабіки, робусти, цитрус, тростинний цукор, олія виноградних кісточок, олія макадамії, олія ші, олія оливкова, олія авокадо, олія арганова, олія кісточок персика.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри