Tangel teezer Original blueberry pop

Tangle Teezer Розчіска для волосся

Tangle Teezer The Original Blueberry Pop Brush

ЦБ-00010626

Наявність: Немає в наявності

490грн

Об'єм: 12.5см

Бренд: Tangle Teezer

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Tangle Teezer The Original Blueberry Pop Brush Розчіска для волосся

Кілька років тому англійськими майстрами перукарського мистецтва була винайдений гребінець для кучерявого волосся, сухого, довгого і схильниго до постійного сплутування - Tangle Teezer The Original Brush. За кілька років це маленьке диво завоювало мільйони прихильниць по всьому світу, навіть встигнувши стати улюбленою гребінцем герцогині Кембриджської.

Виробники обіцяють дуже привабливі перспективи використання масажної щітки. Серед основних - делікатний і ефективний масаж голови, що сприяє росту волосся, м'яке розчісування сухого і мокрого волосся.

Гребінець виконаний з міцного, але в той же час гнучкого матеріалу, її зубчики різної довжини щільні, тверді, але в той же час гнучкі, зустрічаючи на своєму шляху перешкоду у вигляді заплутаного волосся, вони прогинаються не затягуючи їх у вузол, а розчісуючи край, те що не розплуталась з першого разу, розплутується з наступного без шкоди для волосся і не приємних відчуттів.

Tangle Teezer The Original Brush - це дбайливе розчісування, приємний масаж голови, швидке укладання та блиск вашого волосся.

Спосіб застосування:

Застосовується для масажу шкіри голови, розчісування і укладання волосся.

Напиши відгук
Tangle Teezer Розчіска Принцеса Арієль

Tangle Teezer Розчіска Принцеса Арієль

Tangle Teezer The Original Disney Princess Arie

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри