Tangel Teezer Розчіска для волосся

Tangel Teezer Розчіска для волосся

Tangle Teezer The Original Blueberry Pop Brush 

Tangle Teezer Tangle Teezer

ЦБ-00000104

Tangle Teezer

Наявність: Немає в наявності

490грн

Об'єм: 12.5см

Бренд: Tangel Teezer

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Tangle Teezer The Original Blueberry Pop Brush Розчіска для волосся 

Кілька років тому англійськими майстрами перукарського мистецтва була винайдена розчіска для кучерявого волосся, сухих, довгих і схильних до постійного сплутування - Tangle Teezer The Original Brush. За кілька років це маленьке диво завоювало мільйони прихильниць по всьому світу.

Виробники обіцяють дуже привабливі перспективи використання масажної щітки. Серед основних - делікатний і ефективний масаж голови, що сприяє росту волосся, м'яке розчісування сухого і мокрого, безболісне розплутування , зняття статичної електрики.

Гребінець виконана з міцного, але в той же час гнучкого матеріалу, її зубчики різної довжини щільні, тверді, але в той же час гнучкі, зустрічаючи на своєму шляху перешкоду у вигляді заплутаного волосся, вони прогинаються не затягуючи їх у вузол, а розчісуючи край, те що не розплутолось з першого разу, розплутується з наступного без шкоди для волосся .

Tangle Teezer The Original Brush - це дбайливе розчісування, приємний масаж голови, швидке укладання та блиск вашого волосся.

Напиши відгук
Tangle Teezer compact styler Cerise pink ombre

Tangle Teezer compact styler Cerise pink ombre

Tangle Teezer compact styler Cerise pink ombre Щітка для волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри