Pupa Miss pupa 500 Блискуча помада для губ

Pupa Miss 500 - Love Pearly Red

Pupa Miss 500 - Love Pearly Red Помада для губ

Pupa Pupa

ЦБ-00026661

Pupa

Наявність: Немає в наявності

399грн

Об'єм: 2.4ml

Колір: 500 - Love Pearly Red

Бренд: Pupa

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Pupa Miss 500 - Love Pearly Red Помада для губ 

Чудовий продукт для елегантних леді - ніжна помада, що дозволяє створювати чарівно сяйний макіяж! Завдяки спеціальному висувному апплікатору і гелеподібній консистенції вона легко та точно наноситься на шкіру, утворюючи прозорий шар. Створюється приголомшливий ефект вологих губ, забезпечуються м'якість і об’єм. Губи миттєво стають спокусливо чуттєвими - для створення карколомного образу і незабутніх поцілунків!

Італійські фахівці розробили найсучаснішу високотехнологічну формулу на основі восків, які полегшують нанесення і відповідають за пом'якшувальний ефект. Склад збагатили полімерами, за рахунок яких губи стають сяйними; екстрактом бавовни, який надає зволожувальну і живильну дію; сонцезахисним фактором SPF 15, який оберігає шкіру від згубного впливу ультрафіолету.

Представлено тридцять гламурних відтінків цієї помади на будь-який смак для створення індивідуального образу. Охайне і рівномірне нанесення можливе навіть без люстерка!

Спосіб застосування:

Спочатку намалюйте лінію губ, потім, злегка обертаючи корпус трубки, виведіть кінчик губної помади на відстань 15 мм від краю корпусу трубки, нанесіть помаду на губи та рівномірно розподіліть її по поверхні обох губ.

Напиши відгук
Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Матуючий кремовий консилер 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри