Hit Medi Peel aqua mooltox sparkling pad Пілінг-педи для зволоження і очищення шкіри

Medi-Peel Пілінг - педи для зволоження і очищення шкіри 70 шт

Medi-Peel  Aqua Mooltox Sparkling Pad 

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00018395

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 70 шт

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Очищення,освітлення

Medi-Peel  Aqua Mooltox Sparkling Pad Пілінг-педи для зволоження і очищення 70 шт

Очищаючі бавовняні педи на основі газованої води, мають оптимальний ph 5.5. М'яко і делікатно очищають шкіру обличчя, прискорюють процеси відновлення, покращуючи мікроциркуляцію. Сприяють вирівнюванню тону шкіри.

До складу входить запатентований космплекс AQUAXYL (акваксіл) - комплекс природного походження, який поєднує в собі глюкозу і ксиліт. Об'єднуючись, ці компоненти ефективно відновлюють водний баланс шкіри, усувають лущення і подразнення, а також вирівнюють її мікрорельєф. Підвищує бар'єрні функції шкіри, завдяки чому вона стає набагато стійкіше до несприятливих проявів зовнішнього середовища.

Запатентований комплекс Evermat себорегулюючий актив, який представляє собою синергічне поєднання енантему хлоранта і олеанолової кислоти. Комплекс сприяє усуненню жирного блиску, скорочує пори, перешкоджає утворенню комедонів і закупорці пор.

Біосахаридна смола-4 - полісахарид, будучи глибоким зволожувачем, біосахаридна смола визнана більш ефективною, ніж гіалуронова кислота, завдяки своїй пролонгованій дії на шкіру. Створюючи вологонепроникну плівку, вона перешкоджає випаровуванню вологи з глибоких шарів епідермісу, пом'якшуючи шкіру, відновлюючи її пружність і еластичність, знімає подразнення.

Глюконолактон має велику молекулярну масу, ніж AHA кислоти, надаючи делікатне відлущувальну дію. Він добре переноситься сухою і чутливою шкірою. Очищаючи верхній шар епідермісу від ороговілих клітин, глюконолактон робить шкіру більш рівною і гладкою, освіжаючи та висвітлюючи тон шкіри.
Комплекс з 7 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси сприяють глибокому зволоженню і відновленню шкіри, запобігаючи її дегідратації.

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри