R Коричнева туш Touche high volume

Relouis Touche high volume

Relouis Touche high volume Коричнева туш

ЦБ-00021609

Наявність: Немає в наявності

127грн

Об'єм: 9 гр

Колір: Коричневий

Бренд: Relouis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Білорусь

Призначення: Об'єм, Розділення

Relouis Touche high volume Коричнева туш

Спеціально розроблена кремова текстура туші забезпечує віям ефектний, зухвалий супероб'єм, надаючи погляду сміливість і виразність! Неймовірно пластична формула дозволяє додавати туш на вії шар за шаром, домагаючись потрібного результату - від природного денного макіяжу до яскравого виразного образу. Секрет успіху в тому, що гнучка і пружна силіконова щіточка туші Touché ретельно підібрана для суперточного розділення і рівномірного розподілу туші по всій довжині. Щіточка не просто наносить туш на вії, але також піднімає їх, роблячи погляд розкритим, а образ ще більш ефектним. Витончений флакон класичної циліндричної форми виконаний в сміливому червоно-чорному дизайні.

Спосіб застосування: нанесіть туш на вії від коріння до кінчиків. Для більш виразного погляду нанесіть кілька шарів туші.

Склад: Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, CI 77499, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Oryza Sativa Cera, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Propylparaben Myristic Acid, Arachidic Acid, Behenic Acid, Oleic Acid.

Напиши відгук
Catrice ultra black volume Туш для вій

Catrice ultra black volume Туш для вій

Туш для вій Catrice Luxury Lashes Volume Mascara Ultra Black

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри