Sinart highlighterpro diamond 02 спаркл для обличчя та тіла

02 HIGHLIGHTERPRO DIAMOND

Спаркл для обличчя та тіла

ЦБ-00032052

Наявність: Немає в наявності

390грн

Об'єм: 4,5 мл

Колір: 02

Бренд: Sinart

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Україна

02 HIGHLIGHTERPRO DIAMOND Спаркл для обличчя та тіла

Спаркл для обличчя та тіла - шовковиста текстура - не обсипається - водостійкий HIGHLIGHTERPRO Diamond by Sinart має два відтінки. Хайлайтер прикрасить ваше обличчя і тіло приголомшливим діамантовим сяйвом з розсипом мерехтливих блискіток. Він стане ефектним акцентом у вашому макіяжі, ідеально підійде для вечірнього образу, зйомки, а для сміливіших- спаркл можна використовувати як хайлайтер.

Спосіб застосування: Нанесіть на частини обличчя (спинка носа, верхня частина вилиць, зона під бровою і над верхньою губою) і розтушуйте. Так само хайлайтером можна виділити внутрішній куточок ока і використовувати як тіні. Продукт можна наносити як сухим способом, за допомогою пухнастого пензля, так і вологим, розпорошивши фіксатор для макіяжу на кисть.

Склад: INCI Name, DIMETHICONE, SILICA, DIMETHICONOL MEADOWFOAMATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, MICA, POLYETHYLENE, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MEADOWFOAM SEED OIL, PHENOXYETHANOL, TIN OXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MAY CONTAINS, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), IRON OXIDES (CI77491), RED 40 LAKE (CI16035). Gruelty

Напиши відгук
Catrice light spectrum хайлайтер лайт спектрум 020

Catrice light spectrum хайлайтер лайт спектрум 020

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри