CurlyShyll Prestige Presting Clinic Haire Ampoule Pack Набір процедур для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся

Curly Shyll Prestige Presting Clinic Haire Ampoule Pack

Curly Shyll Набір процедур для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся

CURLY SHYLL CURLY SHYLL

ЦБ-00021984

CURLY SHYLL

Наявність: Є в наявності

5335грн

Бренд: Curly Shyll

Країна виробник: Корея

Призначення: Покращують текстуру кожного локона, склеюють кінчики, що січуться, стимулюють ріст волосся

Curly Shyll Prestige Presting Clinic Haire Ampoule Pack Набір процедур для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся

Набір ампул Prestige Clinic перетворює сухе, пошкоджене волосся, яке потребує особливої турботи. Засоби, що входять до його складу, максимально живлять, зволожують, надають природного сяйва. Вони гарантують не просто візуальний ефект: покращують текстуру кожного локона, склеюють кінчики, що січуться, стимулюють ріст волосся. А також роблять їх густішими та блискучими.

У набір входить:

Колагеновий бустер 150 мл. У складі засобу: гідролізований колаген - це колаген, який роздробили на дрібні частинки, щоб інгредієнт змогли поглинутись в саму структуру волосся. Якщо волосся сильно пошкоджене і в ньому є порожнечі, колаген має здатність проникати в глибину структури волосся, заповнювати порожнечі і таким чином відбувається відновлення волосся. Завдяки цій властивості, підвищується міцність та керованість волосся. У складі засобу є чудовий компонент Hydrolyzed Collagen PG-Propyl Methylsilanediol ( це суміш протеїнів шовку, силіконів і алкільних груп. Це комплекс, знову ж таки працює над відновленням волосся, має антистатичний ефект.

Кератиновий бустер 150 мл – засіб на основі гідролізованого кератину. У складі даного компонента міститься - цистеїн. Завдяки йому білок вбудовується в структуру волосся і відновлює її. Згладжується текстура волосся, підвищується міцність та густота волосся.

Маска для сильно пошкодженого волосся 250 мл - містить у своєму складі силікони, які запобігатимуть потраплянню зайвої вологи в структуру волосся, також будуть утримувати вологу, яка знаходиться у волоссі. Надаватиме волоссю гладкість, м'якість, термозахист для волосся. У складі засобу є все той же: гідролізований кератин і колаген, які будуть працювати над відновленням волосся, надавати антистатичний ефект, пригладжувати волосся і надавати їм, красивий і доглянутий вигляд. У складі масла: олія макадамії, олія оливи, олія буріті. Дані компоненти тут виконуватимуть функцію пом'якшувачів, зволожувачів.

У набір входить: пляшечка для змішування та шапочка для процедури.

Спосіб застосування засобів:

  1. Вимити волосся шампунем. Забрати за допомогою рушника, зайву вологу з волосся. Змішати компоненти у потрібних пропорціях.
  2. Коротке волосся ( Collagen Booster 10 мл, Ceratin Booster 10 мл, Nutrition Support Treatment 20 мл),
  3. Волосся середньої довжини ( Collagen Booster 15 мл, Ceratin Booster 15 мл, Nutrition Support Treatment 30 мл),
  4. Довге волосся ( Collagen Booa Booster 20 мл, Nutrition Support Treatment 40 мл).
  5. Все добре перемішати за допомогою пляшечки, нанести на довжину волосся, одягнути шапочку (все є в наборі). Прогулятися 15-25 хвилин. Змити все добре теплою водою. Висушити волосся і насолоджуватися.
Напиши відгук
Curly Shyll Silky Oil Serum 70 ml

Curly Shyll Silky Oil Serum 70 ml

Curly Shyll Сироватка з протеїнами шовку 70 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри