Malva Кисть для мінеральної пудри 040

Malva Кисть для мінеральної пудри 040

Malva Cosmetics Mineral Powder Brush 040

Malva Malva

ЦБ-00012844

Malva

Наявність: Немає в наявності

125грн

Бренд: Malva

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Туреччина

Матеріал кисті: Ворс синтетичний

Тип кисті: Для пудри

Malva Cosmetics Mineral Powder Brush Кисть для мінеральної пудри 040

Malva Cosmetics - один з найвідоміших косметичних брендів на території СНД. Серед найширшого асортименту кожен може відшукати для себе все необхідне для творення прекрасного і яскравого образу, який допоможе вам відчувати себе більш впевнено і привабливо. А для того, щоб процес нанесення макіяжу був ще більш простим і приємним фахівці бренду створили цілу колекцію якісних і ефективних кистей.

Malva Cosmetics Mineral Powder Brush - це прекрасний інструмент для роботи з сухими текстурами. Аксесуар володіє щільно набитим пучком з м'якого ворсу, який забезпечує бездоганне покриття. Ергономічна ручка зручно лягає в руку і не вислизає з неї під час роботи.

Спосіб застосування

Наберіть невелику кількість пудри на кисть. Потім круговими рухами нанесіть її від центру лоба, рухаючись вниз по вилицях, поки не дійдете до підборіддя. Пройдіть легенько пензлем по носі і щоках. Очищати кисть потрібно за допомогою невеликої кількості миючого засобу з водою, довести до ніжної піни і промити великою кількістю води. Промокнути м'якою тканиною і залишити сохнути в горизонтальному положенні.

Напиши відгук
Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush №005

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри