Malva Cosmetics Flawless Concealer Кисть для консилерів, бронзерів №25

Malva Cosmetics Flawless Concealer Кисть для консилерів, бронзерів №25

Malva Cosmetics Flawless Concealer №25

Malva Malva

ЦБ-00012834

Malva

Наявність: Немає в наявності

45грн

Бренд: Malva

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Тайвань

Матеріал кисті: Ворс синтетичний

Тип кисті: Для консилера

Malva Cosmetics Flawless Concealer Кисть для консилерів, бронзерів №25 

Не має на всьому білому світі дівчини, яка б не мріяла хоч що-небудь змінити у своїй зовнішності. Пряме волосся хочеться накрутити, а кучері, навпаки, вирівняти. Блондинки мріють хоч на день перетворитися на вишукану і фатальну брюнетку, а власниці волосся кольору смоли потай хотіли б приміряти на себе образ ніжної білявої красуні начебто Мерилін Монро. І звичайно, кожна дівчина хотіла б поміняти що-небудь в своєму обличчі - зробити вилиці більш виразними або зменшити носик, наприклад.

З тих пір, як з'явився інтернет, секрети професійних стилістів швидко перестали бути таємницею: контурінг, стробінг - всі ці терміни давно перестали бути загадкою для модниць. А щоб нанести макіяж, як справжній візажист. Вам не обійтися без цієї професійної кисті для консилеров і бронзеров №25 від популярного бренду Malva Cosmetics.Унікальна округла форма кисті дозволяє легко створювати контури і забезпечує хорошу розтушовку, а завдяки спеціальній текстурі щетинок цим пензлем можна наносити і рідкі, і пудрові текстури.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість консилера на кисть і проведіть по шкірі обличчя, повторюючи природні лінії контуру обличчя.

Напиши відгук
Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush №005

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри